Toponderzoek

toponderzoek1.jpg
Toponderzoek maakt sectoren zichtbaar, die onzichtbaar zijn. Periodiek publiceert het onderzoeksbureau zichtbare resultaten.

Zo doet Toponderzoek onder andere onderzoek binnen de overheid, onderzoek binnen de cultuur-branche, onderzoek binnen zorginstellingen, onderzoek bij sportorganisaties, onderzoek bij onderwijsinstellingen en onderzoek bij non-profit organisaties.

Onderwerpsuggesties zijn altijd welkom. Meer informatie kunt u vinden op Toponderzoek of bekijk de filosofie van Toponderzoek in 51 sec: Toponderzoek: u de vraag, wij het antwoord. Ook kunt u kijken op: Klantonderzoek; de USP van elke bedrijfsvoering en Maak van uw klanten ambassadeurs.

De berichten op de weblog worden op persoonlijke titel geschreven door onderzoeker Martijn Hulsen. Het zijn hersenspinsels van Martijn Hulsen waar geen rechten aan ontleend kunnen worden. Wel licht Martijn Hulsen een en ander graag toe. In die zin geldt z’n slogan ‘u de vraag, wij het antwoord’. Neem met Martijn contact op of laat een reactie achter op de blog. Martijn Hulsen is initiatiefnemer van Overheid in Nederland; deze overheidsdatabase betreft 44.000 politici en ambtenaren.

Wekelijks verschijnen nieuwe blog-berichten gebaseerd op feiten, actualiteit en opinies. Meld u voor deze overheids-blog aan door onderstaande formulier in te vullen.

UPDATE VANAF januari 2017
Kijk voor de laatste blogs over verkiezingen, burgerparticipatie & burgerpanels op: https://toponderzoek.nl/blog/

Top.

Advertenties